Verzending & Levertijd

Momenteel verzenden wij alleen naar Nederland en België.

De Illustraties van Earthmen Husstie worden pas bedrukt wanneer jij een print besteld. Houdt daarom rekening met levertijd van 2 tot 3 weken.

Heb je een vraag over je levering neem dan contact met ons op onder vermelding van je ordernummer via orders@earthmenhusstie.com

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Earthmen Husstie V.O.F. geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@earthmenhusstie.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Klik hier voor je retourformulier.

Technisch probleem

Ervaar je een technisch probleem op onze website? Natuurlijk streven wij naar een optimaal werkende website. Mocht je ergens tegenaan lopen dat niet werkt of heb feedback voor een betere website beleving. We horen het graag. Via info@earthmenhusstie.com

Mislukte betaling

Mocht je problemen ervaren voor, tijdens of na het betaalproces. Vragen wij je om even contact met ons op te nemen. Foutief afgeschreven betalingen zullen ten alle tijden teruggestort worden.

Waarom kan ik maar één print per illustratie kopen?

Mensen die de boel opkopen hebben wij helemaal niks mee. Daarom kan je maar één print per illustratie per persoon kopen zodat er ook nog wat over blijft voor de rest.

Wat betekent EH-CLASS?

De Eartmen Husstie is een universum gecreëerd uit de handen van beeldend kunstenaar Rens Rodolf. Elke wereld ontstaat vanuit zijn eigen inspiratie, tijdgeest en emotie. Dit komt tot uiting in het gebruik van kleur, lijnen en de totstandkoming van het hele kunstwerk. Elk werk komt voort uit zijn kijk op de actualiteit. De kunstwerken zijn in verschillende klassen gemaakt om uit te drukken hoe de Earthmen Husstie zich voelt en beweegt in deze wereld. Deze klassen zijn ingedeeld in EH-klassen van verschillende vormen EH-klasse 1 tot EH-klasse 10.