Laat meme even uitleggenuitleggen hoehoe wewe hierhier terechtterecht zijn gekomen.gekomen.

Mijn hele leven lang kan ik het beste naar iemand luisteren als ik tegelijkertijd maar ergens op kan tekenen. Waar ik dit van jongs af aan al op papier deed tijdens de lessen op school, teken ik inmiddels al 13 jaar via een vrij simpele app op mijn telefoon.

 

De simpele digitale doedels waar ik in 2009 mee begon zijn inmiddels uitgegroeid tot tekeningen waar ik talloze uren in verdwaald kan raken en waar ik altijd op zoek ben naar het perfecte huwelijk tussen vormen, kleuren en lijnen die in mijn hoofd helemaal kloppen.

 

Naast mijn vaste baan in de zorg vind ik rust en voldoening door elke dag even te tekenen. Door de jaren heen lukt het me steeds beter om vanuit een concept of thema te werken en zo tot een eindresultaat te komen waar zowel ik als een opdrachtgever blij van wordt.

 

Begin 2022 ben ik samen met 2 vrienden het platform ‘Earthmen Husstie’ gestart. Earthmen Husstie biedt mijn werken aan als NFT’s, maar ook als gelimiteerde prints op hoogwaardig papier. Het feit dat mensen op verschillende wijzen eigenaar kunnen worden van mijn werk, maakt me trots en geeft me een energie waardoor ik op dit moment ambitieuzer ben dan ooit tevoren. Let’s go! 

Neem gerust contact met me op

info@earthmenhusstie.com